CAW Zuid-West-Vlaanderen

U bent hier

Opvang

Het CAW organiseert voor verschillende kwetsbare groepen opvang en tijdelijk verblijf in combinatie met begeleiding.

Er is opvang voor maatschappelijk kwetsbare en thuisloze jongvolwassenen (mannen en vrouwen van 18 tot 25 jaar) en voor volwassen mannen en vrouwen (vanaf 25jaar) Je kan er terecht voor opvang en een tijdelijk verblijf in combinatie met begeleiding.

Verblijf met begeleiding

CAW Zuid-West-Vlaanderen biedt opvang en een tijdelijk verblijf voor mannen, vrouwen en jongvolwassenen in combinatie met een integrale individuele begeleiding.  Dit kan gaan over opvang en verblijf in leefgroep. Je krijgt er hulp bij dagelijkse activiteiten en in groep leer je ook veel van elkaar. In de integrale individuele begeleiding wordt zowel aan praktische problemen als aan niet-materiële problemen gewerkt. Zo kunnen administratie, het vinden van huisvesting, het regelen van je financiën, tewerkstelling, gezondheid en het opbouwen van een netwerk aan bod komen. Je spreekt er met de hulpverlener over haalbare toekomstplannen. De opvang en het verblijf kan ook op een individuele studio los van de leefgroep.  Je kan worden opgevangen en verblijven op een studio binnen één van onze opvangcentra of op een studio op één van onze andere verblijfsadressen.  Ook deze opvang en dit verblijf is in combinatie met een integrale individuele begeleiding.

Contact

Wil je meer info over dit hulpaanbod ? Of ben je op zoek naar een opvang- en verblijfplaats in combinatie met integrale begeleiding ? Neem dan contact op met het onthaal.

Ben je een professionele doorverwijzer?

Dan kan je zelf instaan voor een grondige vraagverheldering en de voorziene aanvraagfiche digitaal invullen: